Bil i bevegelse

Billån

Med et billån fra oss får du et lån du kan leve godt med. Du søker enkelt lån på nett og får svar med en gang.

Med et eget billån fra SpareBank 1 Finans Østlandet sikrer du at nedbetaling av lånet kan skje i takt med verdifallet på bilen. Ved å legge i egenkapital og korte ned nedbetalingstiden kan du unngå å betale på bilen lenge etter du har solgt den. Benytter du bilen som sikkerhet for lånet sparer du ledig sikkerhet på huset eller fritidseiendommen du kan benytte til andre viktige formål. Et lån hos oss kan løpe i inntil 10 år (kun anbefalt med egenkapital), og bilen kan maksimalt være 17 år når den er ferdig nedbetalt.

Sjekk pris og søk om billån

Vær klar til kjøp med et finansieringsbevis

Vær klar når du finner bilen du ønsker deg. Med et finansieringsbevis er du klar til å handle når drømmebilen dukker opp.

Søk om finansieringsbevis

Dette bør du sjekke før du kjøper bruktbil

Sjekk kilometerstand, årsmodell og EU-kontroller hos Statens Vegvesen

Sjekk om det er gjeld på bilen

Om det er gjeld i bilen som ikke blir innløst ved eierskiftet, kan du miste bilen siden gjelden følger bilen. Sjekk derfor om det er registrerte heftelser i bilen hos Brønnøysund. Er det gjeld i bilen må du sørge for at denne blir innfridd. Snakk med oss så hjelper vi deg med det.

Sjekk at det er selger som står som eier

Pass på at det er selger som står som eier så du ikke betaler til noen andre. Da risikerer du å miste bilen og pengene. Du kan sjekke eierskap på bilen hos Statens Vegvesen ved å sende en sms til 2282, der du skriver «regnr» før du skriver registreringsnummeret. Eks: REGNR AA00000. Denne tjenesten koster 3 kroner 

Serviceheftet og tilstand

Sjekk at servicer er fulgt og at tilstanden på bilen er god. Om du er usikker kan det være lurt å ta en NAF-test.

Skriv kjøpekontrakt

Skriv alltid kjøpekontrakt. Spesifiser kjøpesum, hvordan evt heftelser skal innfris, hva som er med av tilleggsutstyr, etc. 

Her finner du vår guide til en trygg bilhandel

Lån til Elbil

Med Lån til Elbil belønner vi deg som tar et klimavennlig valg. Les mer og søk om Lån til Elbil

Forsikret billån

Det er lurt å forsikre billånet ditt. Forsikringen dekker de månedlige avdragene dine om du mister jobben, sykmeldt eller kritisk syk. Les mer om vår betalingsforsikring. 

Lån for deg under 34 år

Er du mellom 18 og 34 år? Hos oss får du lån med gode betingelser uten krav til kaskoforsikring. Du kan låne inntil 100% av kjøpesummen. Bilen kan ikke koste mer enn 100.000 kroner. 

Lån til eldre bil

Kaskofritt billån er for deg som skal ha en rimelig bil nummer to, eller som ikke ønsker å ha kaskoforsikring.

 

Låneprosessen

Her finner du en gjennomgang av låneprosessen om du skal låne til bil, campingvogn, bobil eller motorsykkel.